GDPR

    Obecná informace o zpracování osobních údajů

    Bezpečný Šumperk z.s. je zapsaný spolek, zápisem v rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka L 8929, dne 1.4.2014. 

    Bezpečný Šumperk z.s. zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také "GDPR").

    Bezpečný Šumperk z.s. je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem naplnění předmětu činnosti spolku, podle stanov.

    Kontaktní adresa správce:

    Bezpečný Šumperk z.s. s aktuálními kontaktními údaji, uvedenými v  hlavní nabídce menu "KONTAKT"

    Bezpečný Šumperk z.s. na základě povinnosti uložené mu obecným nařízením jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 obecného nařízení a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

    Kontaktní adresa pověřence pro ochranu osobních údajů:

    Ing. Martin Žaitlik, předseda spolku, telefon: +420 602 794 666, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Vaše osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména za účelem naplnění předmětu činnosti spolku, podle stanov.

    V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

    Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

    Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje bezpečně zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

    V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

    Svá práva a požadavky uplatňujte u pověřence pro ochranu osobních údajů.

    Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

    Copyright © 2017 Bezpečný Šumperk - Všechna práva vyhrazena
    IČ 22818022, DIČ CZ22818022, číslo účtu: 259347118 /0300 Zápis v rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, spisová značka L 8929, dne 1. 4. 2014.